+32 (0) 14 35 91 72 | info@energia.be
nl fr

 

 ASPECT XL

 

Zit ‘s avonds langer buiten met onze gloednieuwe buitenverwarming die u comfortabele warmte biedt.

De nieuwe stijlvolle, innovatieve Herschel Aspect XL verwarming is de meest aantrekkelijke best-presterende op de markt. Het eigentijdse ontwerp combineert stijl met de allernieuwste far infrarood technologie, door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde, bolvormige keramische emittoren die geplaatst zijn in een topkwaliteit geëxtrudeerde en geanodiseerde aluminium behuizing. Het baanbrekende ontwerp van de bolvormige, geïsoleerde elementen in combinatie met de drievoudige reflectoren stuwt de warmte naar voren. Het resultaat daarvan is grotere efficiëntie, een bredere en verdere verspreiding, waardoor meer comfort wordt geboden. Deze technologie wordt alleen door Herschel toegepast, in geen enkele andere verwarming wordt deze technologie gebruikt.

De Aspect XL is comfortabele warmte. Het gebruikt far infrarood van lagere temperatuur en is speciaal ontworpen voor semi-overdekte ruimtes met weinig luchtverplaatsing of wind.  Met vrijwel nul-komma-nul lichtuitstraling en geen geluid of geur, is dit de meest comfortabel verwarming die er is.

Erg geschikt voor commercieel gebruik, zoals in cafés, restaurants en pubs en op plekken waar buiten of in semi-overdekte ruimtes verwarming nodig is.  In woonhuizen kan deze worden gebruikt voor balkons, patio’s en serres. Met de juiste hulpstukken is het mogelijk om de verwarming op parasols te monteren.

 

 

Technische fiche Aspect XL 2

Technische fiche Aspect XL 3

 

 

 

 

 

© 2019 Energia bvba.
Powered by