+32 (0) 14 35 91 72 | info@energia.be
nl fr
 
 
 

Burda terrasheaters
Warmtestralers met infrarood-kortegolftechnologie voor particuliere, kleinzakelijke, industriële en openbare ruimtes!
De revolutionaire infrarood-kortegolftechnologie van onze warmtestralers zorgt al direct bij het inschakelen voor weldadige warmte. De hoogfrequente warmtegolven doordringen daarbij de lucht zonder deze te verwarmen en zorgen zo doelgericht, uiterst effectief en op energiebesparende wijze voor warmte op plaatsen waar deze nodig is - bij de aangestraalde personen, voorwerpen en materialen. Dit vindt plaats zonder de gebruikelijke voorverwarming en de bijbehorende kosten en zonder de anders gebruikelijke warmteverliezen door tocht of opstijgende warmte.

Door de korte opwarmtijd zijn allerlei toepassingen denkbaar : verwarmen van een rookruimte in de Horeca, verwarmen van materialen of ruimtes in de bouwsector, terrasverwarming Horeca of particulier, vakantiehuizen, badkamers, enz...

De nieuwe “Low Glare” warmtestraler-serie van Burda World Wide Technologies GmbH biedt effectieve directe warmte en een unieke kaarslichtatmosfeer. Het is voor het eerst gelukt om met “Low Glare” een warmtestraler-buizengeneratie te ontwikkelen die dubbel gecoat is. Deze coating van de verwarmingsbuizen aan de binnen-en buitenkant vermindert de lichtstraling met ongeveer 80%. Zo ontstaat een zachte lichtbron, die de aanwezige sfeerverlichting van terrassen en balkons niet beïnvloedt. Low-Glare producten bieden een overtuigende combinatie van het effectieve verwarmingsvermogen van infrarood-kortegolftechnologie en het ideale licht voor een aangename kaarslichtatmosfeer. In de HORECA of thuis staat de productserie “Low Glare” garant voor een behaaglijke atmosfeer.

    

 

 

                                              

Burda

Sorteer op:

 

 

In onze toonzaal kan u meerdere modellen van de Burda Heaters bezichtingen. 

 

 

© 2019 Energia bvba.
Powered by