+32 (0) 14 35 91 72 | info@energia.be
nl fr

De HotSpot Titanium geeft je keuken een boost. Zowel qua strak design als het plezier en gemak dat je ervan hebt. Hij is niet alleen mooi, je hebt er ook echt iets aan. Direct de juiste hoeveelheid kokend water bijvoorbeeld, waardoor je veel energie bespaart.

De nieuwste innovatie op het gebied van kookkranen is de HotSpot Titanium 3-in-1. De veiligste kokend water kraan van deze tijd. Hij switcht in een handomdraai tussen koud, warm en kokend water en heeft een speciaal ontworpen veiligheidssysteem. Zo kan je hele gezin veilig genieten van de coolste plek in de keuken.

 

Veiligheid

Kokend water uit een kraan is heel handig, maar het moet ook veilig zijn. Met name voor kinderen. Daarom is de HotSpot Titanium uitgevoerd met een uniek en gepatenteerd veiligheidssysteem. Met een eenvoudig te bedienen knop kies je uit één van de drie veiligheidsniveaus.

Duurzaamheid

De HotSpot Titanium wordt compleet geleverd met een titanium boiler. Een extreem sterke en onderhoudsvriendelijke boiler, waarbij corrosie en kalkaanslag tot het verleden behoren. Hij gaat langer mee, geeft zuiver drinkwater en is compleet afbreekbaar.

Comfort

Kokend water in een handomdraai. Hoe cool is dat? Met de HotSpot Titanium heb je altijd direct de juiste hoeveelheid kokend water. Voor een kopje thee of een grote gevulde pan voor de spaghetti. Je nieuwste vriend in de keuken switcht in een handomdraai tussen koud, warm en kokend water.

 

 

De HotSpot Titanium kookkraan wordt als complete set geleverd mét titanium boiler. Zij horen als één systeem bij elkaar en zijn dan ook niet los van elkaar te gebruiken.

De titaan boiler is beschikbaar in een 4 en 8 liter versie.

Met de 4 liter boiler heeft u ongeveer 3 liter direct kokend water beschikbaar.

De 8 liter titaan boiler geeft u 6 liter kokend en 15 liter warm water van ongeveer 50°C (instelbaar tussen 35-75˚C op de boiler). Deze boiler kan dus ook als de warmwaterbron voor de gewone mengkraan op het keuken aanrecht dienen. Hierdoor hoeft u niet meer te wachten op warm water van de cv-ketel. U bespaart drinkwater, tijd en energie.

 

Met de HotSpot Titanium® heeft u altijd direct de juiste hoeveelheid kokend water; een kopje thee of een hele pan. De HotSpot Titanium® kookkraan wordt als complete set geleverd mét titanium boiler. Zij horen als één systeem bij elkaar en zijn dan ook niet los van elkaar te gebruiken.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kranen en boilers.

Bent u dealer of installateur, contacteer ons voor speciale voorwaarden. 

 

Hotspot Titanium

Sorteer op:
© 2019 Energia bvba.
Powered by