+32 (0) 14 35 91 72 | info@energia.be
nl fr

 

 SELECT XL

 

De Select XL witte paneelverwarming is het best presterende, frameloze paneel op de markt. Met een nieuw ontwikkeld, uiterst efficiënt verwarmingselement en Herschels nieuwe en unieke ‘easy-fix’ montagesysteem en betaalbaar comfort, biedt de Select XL een fantastische combinatie van prestatie, kwaliteit en prijs. De Select XL is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen en is geschikt voor gebruik in woonhuizen en kantoren, maar ook in studentenhuizen, scholen en hotels.

De units zijn verkrijgbaar met diverse Wattages: 250, 300, 600, 850 en 1000 Watt (de op aan het plafond gemonteerde opties verschillen iets; zie details daarover in de data-sheet).

Herschel Far Infrarood panelen bieden een ongeëvenaarde manier om de temperatuur en het energieverbruik te regelen. Met installaties die onze infrarood panelen gebruiken – optimaal gezoneerd en afgesteld – kan tussen de 30 – 60 procent op de energie worden bespaard, in vergelijking met traditionele verwarmingen op olie,  LPG en andere elektrische oplossingen.

Alle units combineren, beter dan andere verwarmingssystemen, efficiënt energieverbruik met een hoger niveau van warmte-comfort.

De Herschel Select XL Wit is een stil, uiterst dun paneel met een aluminium, warmte uitstralende voorzijde en een aluminium achterzijde met een isolerende laag om aan de achterkant geen warmte te verliezen. Geen enkel ander paneel is zo eenvoudig te installeren en zo veilig, als hij eenmaal is gemonteerd.

technische fiche Select XL

© 2019 Energia bvba.
Powered by